Srbské ženy jsou napřed. Každá může mít ideálního manžela

Mnohé ženy uvažují nad tím, zda skutečně existuje ideální partner. V Srbsku ho může mít každá žena. Ale za peníze. Před nedávnem byla v tomto balkánském státě založena agentura, která pronajímá manžely. Agenturu založil Nenad Pramenković, který se oženil ve 21 letech a po svatbě prý hned přišel na to, po čem ženy touží.

„Ženy chtějí nejvíce muže opraváře, na druhém místě je party manžel a po něm následuje kuchař. Ženy dnes nerady vaří, časy se úplně změnily. Zajímá je i manžel rybář, což je to nejlepší, co nabízíme. Tento typ manžela vezme ženu na výlet, všechno platí sám. Dámy by se měly jen vhodně obléct do přírody,“ říká Nenad.

Pronájem kuchaře stojí 700 dinárů na hodinu (necelých 160 korun), opravář 1000 dinárů. Důchodci mají slevu. Ceník se liší podle typu manžela, nejdražší je opravář (necelých 230 korun za hodinu). Web nabízí širokou škálu mužů – kuchaře, opraváře, kamaráda na nákupy, na party, rybáře a výletníka… Agentura má prozatím sedm mužů. Nejmladšímu je 19, nejstaršímu je 60 a má roli manžela opraváře. Je zde také „vševědoucí manžel“, ten například umí zbavit počítač viru. Nenad plánuje dále rozšířit svou nabídku, připravuje „manžela transportéra“, který bude jakýmsi šoférem.

Ideálního manžela si ženy mohou vybrat na těchto stránkách http://iznajmimuza.rs/.

Vanja

Šéfka webu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *